Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Amennyiben itt marad az oldalon, vagy bezárja ezt a figyelmeztetést, Ön elfogadja ezt. További infók

Elfogadom

Kiemelt támogatók!

 

 

Kérünk segítsd Te is egyesületünk munkáját adód 2%-ával!!!

A kitöltendő formanyomtatvány megtalálható  itt .

Ügyeskedtek a legkisebbek az országos döntőn!


26 Sep
  • Megtekintve: 247
  • Kulcsszavak: egyéni döntő junior IV.,

   Az elmúlt hétvégén Campulungon rendezték az egyéni országos döntőt a junior IV-es korosztálynak, az egyéni és páros versenyszámokban egészen a nyolcaddöntőig sikerült jutni sportolóinknak, egyéniben a hatvannégyes főtáblára hat udvarhelyi is sikeresen feljutott.

                          

 A három napos verseny az egyéni versenyszám selejtező csoportjaival kezdődött, Kiss Bence, Szentannai Dániel, Balázs Barna, Bedő Bálint és Bíró Balázs csoportgyőztesként jutott az egyenes kieséses szakasszal folytatodó főtáblára, Bálint Zsolt a csoport második helyről kvalifikálta magát a legjobbak közé, Sebők Mártonnak nem sikerült a továbbjutás. A főtábla első fordulójában Balázs és Bedő 3-0-ás győzelemmel jutott a következő fordulóba, míg Szentannai 3-1-es győzelemmel csatlakozott társaihoz. Bíró Balázs nagy csatában maradt alul 3-2-re a csapatban országos bajnoki ezüstérmes Boroica ellen, Bálint Zsolt pedig a hazaiak legjobbja ellen veszített. A legjobb tizenhat közé jutásért Balázs Barna nagyszerű játéka ellenére vereséget szenvedett a kézdivásárhelyi Canea ellen, ám ezzel az eredményével biztosította a helyét jövőben a legjobb öt játékos közé a ranglistán, Szentannai aradi ellenfelétől kapott ki, míg Kiss Bence szintén szoros mérkőzésen maradt alul giurgiu-i ellenfelével szemben.

  A páros versenyszámban a Kiss-Szentannai páros selejtező nélkül indult a főtáblán és sikeresen bejutottak a legjobb tizenhat közé, ahol a besztercei Podar-Sebi páros állta útjukat. Hasonló eredménnyel zárt a Balázs-Bedő páros is, akik szintén a legjobb tizenhat közé jutottak, őket a későbbi bajnok Oprea-Anghel páros ütötte el a továbbjutástól. A Bíró-Bálint és Sebők-Rozsnyai (Marosvásárhely) párosok a legjobb harminckettő között fejezték be az idei döntőt.

 Eredmények junior IV-es országos döntő - Campulung:

  egyéni selejtezőcsoportok

  egyéni főtábla

  páros főtáblaloading...