Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Amennyiben itt marad az oldalon, vagy bezárja ezt a figyelmeztetést, Ön elfogadja ezt. További infók

Elfogadom

Kiemelt támogatók!

 

 

Kérünk segítsd Te is egyesületünk munkáját adód 2%-ával!!!

A kitöltendő formanyomtatvány megtalálható  itt .

Az éremért veszített Sánduly Levente Szerbiában!


23 Dec
  • Megtekintve: 63

  A 21. kiírásához érkezett Szerb Nemzetközi Bajnokságon szerepeltek sportolóink az elmúlt hétvégén, az Újvidéki szokásos helyszínen közel hatszáz sportoló nevezett Európa különböző országaiból, jelen voltak Albánia, Montenegró, Magyarország, Svédország, Andorra, Horvátország, Makedónia, Bosznia-Hercegovina, Spanyolország, Románia és Szerbia sportolói. 

  Az első nap két korosztály állt asztalhoz, a legkisebbek között Sebők Márton, Toró Dávid és Kovács Lóránt volt érdekelt, a selejtező csoportból viszont csak Sebők tudott a főtáblára jutni. A főtábla első fordulójában Sebők 3-0-ra győzte le montenegrói ellenfelét, a legjobb tizenhat között azonban nem bírt az első számú kiemelt Krivokapic-al, így a nyolcaddöntőben búcsúzott. Az U14 korosztályban Karácsony Dániel, Mózes Botond és Bedő Bálint indult, itt is csupán Karácsonynak sikerült továbbverekednie magát a selejtezőből és főtáblára jutnia. A sorsolás nem igazán kedvezett az udvarhelyinek, a legjobb 32 között a későbbi győztes Moldovan lett az ellenfél és annak ellenére, hogy Dani jól kezdett, megnyerve az első szettet, a temesvári megfordította az eredményt és 3-1-es győzelemmel ő jutott tovább. 

  Vasárnap újabb két korosztály következett, az U12 korocsoportban a tavalyi bronzérmes Bedő Bálint csoportjából másodikként jutott a főtáblára, akárcsak a még hét éves Toró Dávid, aki szintén továbbjutott csoportjából. Sebők és Kovács ezúttal a csoportjuk harmadik helyén végeztek. A főtábla első fordulójában mindketten vereséget szenvedtek, Toró egy újvidéki fiutól kapott ki, míg Bedő 3-2-es meccsen veszített a montenegróiak legjobbja ellen. Az ifik között négyen is megnyerték csoportjukat, Sánduly Levente, Medvés Antal, Karácsony Dániel és Vetésy Norbert egyaránt veretlenül került a főtáblára, Jenei Barnabás, Geréb Attila és Mózes Botond nem élt a lehetőséggel. Az első fordulót mindannyian sikerrel vették, a legjobb 32 között azonban csak Sánduly maradt talpon, remek játéka pedig egészen a negyeddöntőig vitte. Az éremért zajló csatában Levente remek játéka sem volt elég a későbbi bajnok ellen, a szerb válogatott kicsit magabiztosabban játszott, így ő jutott az elődöntőbe.

  Eredmények Szerb Nemzetközi Bajnokság

  U10 és U14 korosztály

  U12 és U18 korosztály

 loading...