Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Amennyiben itt marad az oldalon, vagy bezárja ezt a figyelmeztetést, Ön elfogadja ezt. További infók

Elfogadom

Kiemelt támogatók!

 

 

Kérünk segítsd Te is egyesületünk munkáját adód 2%-ával!!!

A kitöltendő formanyomtatvány megtalálható  itt .

Bíztató kezdés Buzauban!


05 Sep
  • Megtekintve: 159
  • Kulcsszavak: B divizio, 2017-2018 szezon, felnőtt bajnokság

Az elmúlt hétvégén Buzauban megkezdődött a román felnőtt csapatbajnokság, először a B. divízió küzdelmei kerültek sorra, a négy napos tornán második számú csapatunk szerepelt. A Dr. Mózes Gyula, Sánduly Levente, Balázs Csaba és Cighir Alex alkotta csapatnak kénytelen volt nélkülöznie a tavalyi csapat egyik meghatározó játékosát, Sangeorzan Bogdant, aki a nyáron Dániába igazolt, de a nyári tökéletes felkészülés megmutatkozott, főleg Sánduly játékában, még annak ellenére is, hogy fél évet ki kellett hagynia térdsérülés miatt.

Az első fordulóban a csoport egyik legerősebb csapata ellen kezdtünk, Focsani ellen még csak kereste a legjobb formát a fiatal udvarhelyi gárda, a moldovaiak magabiztosan nyertek 5-0-ra. A második mérkőzésen már egy teljesen más játékot mutatott csapatunk, a Gyulafehérváriak ellen Mózes veretlenül hagyta el az asztalt mindhárom mérkőzésen, a szükséges kettőt pedig Sánduly pótolta, ezzel sikerült megszerezni az első győzelmet. A harmadik mérkőzésen egy bosszantó és elkerülhető vereség csúszott be Calarasi ellen, de a negyedik mérkőzésen az esélyesebbnek tartott Chiajna ellen kijavjtották a fiuk a hibát. A harmadik játéknapon Mózes és Sánduly remek játékának köszönhetően meglett a harmadik győzelem is, ezúttal Temesvár ellen, amit sajnos egy újabb bosszantó vereség követett, a korábbi román bajnok bukaresti ACTT 5-4-re múlta felül a mieinket. A zárófordulóban Giurgiu ellen már a fáradtság is előjött, a Duna parti együttes magabiztosan nyert ellenünk.

Összeségében pozitív eredményként könyvelhetjük el az elért helyezést, hiszen a három győzelemnek köszönhetően csapatunk az ötödik helyről várja a folytatást, a következő tornán pedig ha sikerül a mi javunkra fordítani a 5-4-re elszalasztott mérkőzést, akár az első négy helyezet megszerzésére is van esély, ami már feljogosítana a bajnokság rájátszására.

Eredmények felnőtt román B. divízió I. torna:

ISK-FSK Székelyudvarhely - CSM Focsani 0-5

ISK-FSK Székelyudvarhely - U. Gyulafehérvár 5-2 (Mózes 3, Sánduly 2)

ISK-FSK Székelyudvarhely - CSF Calarasi 1-5 (Mózes 1)

ISK-FSK Székelyudvarhely - Concordia Chiajna 5-2 (Mózes 3, Sánduly 2)

ISK-FSK Székelyudvarhely - Raris Temesvár 5-3 (Mózes 3, Sánduly 2)

ISK-FSK Székelyudvarhely - ACTT Bukarest 4-5 (Mózes 2, Sánduly 2)

ISK-FSK Székelyudvarhely - Dunarea Giurgiu 2-5 (Mózes 1, Sánduly 1)loading...