Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Amennyiben itt marad az oldalon, vagy bezárja ezt a figyelmeztetést, Ön elfogadja ezt. További infók

Elfogadom

Kiemelt támogatók!

 

 

Kérünk segítsd Te is egyesületünk munkáját adód 2%-ával!!!

A kitöltendő formanyomtatvány megtalálható  itt .

Eredményes bemutatkozás a fiataloknak az A. divízióban!


07 Sep
  • Megtekintve: 216
  • Kulcsszavak: A divízió, első torna, Jenei, Karácsony, Vetésy

Szeptember 2-5 között az A. divíziós felnőtt csapatbajnokság is kezdetét vette, az első tornára Besztercén került sor, ahol a nyáron a szintén udvarhelyi FitFeel csapatához kölcsönadott három fiatal játékosunk a mélyvízbe lett bedobva, főleg tapasztalatszerzés céljából. Jenei barnabás, Karácsony Dániel és Vetésy Norbert mellett a csapat edzőjátékosa, Görgényi Levente alkotta a csapatot, fiataljaink közül főleg Jenei és Karácsony játéka emelhető ki, akik a nagyon erős második ligában többször is nyertesként hagyták el az asztalt, sőt a CSS Ilfov csapatát magabiztos játékkal sikerült legyőzni is.

Az első fordulóban a bajnoki ezüstérmes Campulung fiókcsapata ellen a kiélezett mérkőzések ellenére 5-1-es vereséget szenvedett az udvarhelyi csapat, a győzelmet Karácsony szerezte a bukeresti idegenlégiós Drenea ellen. A második mérkőzésen Falticeni ellen újabb parázs mérkőzés zajlott, de a fiuk nem bírtak végül a moldovai csapattal, akárcsak a harmadik fordulóban, a tavaly még Szuperligás CSTA Bukarest ellen szintén vereséget szenvedtek. A folytatásban a tapasztaltabb Iasi-i csapatot is csak megszorongatni tudták, de az ötödik mérkőzés jelentette talán a legnagyobb meglepetést, azévek óta ebben a ligában játszó CSS Ilfov csapatát 5-0 arányban múlták felül az udvarhelyiek. A zárófordulóban a csoport legerősebb csapata ellen nem sok babér termett, a legfelsőbb osztályba készülő Steaua esélyt sem adott a fiataloknak.

A csapat egy győzelme azt jelenti, hogy az első fordulót követően a hetedik helyen áll a táblázaton, de a legfontosabb a megszerzett tapasztalat a fiatal játékosainknak és a lehetőség, hogy erősebb ellenfelekkel mérkőzhessenek a fejlődésük érdekében.

Eredmények felnőtt férfi A. divízió, első torna, Beszterce:

FitFeel Székelyudvarhely - CS Pristavu Campulung 2. 1-5 (Karácsony 1)

FitFeel Székelyudvarhely - Somuz Falticeni 2-5 (Karácsony 1, Jenei 1)

FitFeel Székelyudvarhely - CSTA Bukerset 0-5

FitFeel Székelyudvarhely - CSM Iasi 2-5 (Jenei 1, Vetésy 1)

FitFeel Székelyudvarhely - CSS Ilfov Buftea 5-0 (Görgényi 2, Jenei 2, Karácsony 1)

FitFeel Székelyudvarhely - CSA Steaua Bukarest 0-5

 loading...