Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Amennyiben itt marad az oldalon, vagy bezárja ezt a figyelmeztetést, Ön elfogadja ezt. További infók

Elfogadom

Kiemelt támogatók!

 

 

Kérünk segítsd Te is egyesületünk munkáját adód 2%-ával!!!

A kitöltendő formanyomtatvány megtalálható  itt .

Fuss Neki adománygyűjtő akció!


13 Sep
  • Megtekintve: 161

Az idén mi is részt veszünk a Fuss Neki adománygyűjtő programban, amihez várjuk a támogatókat, csapatunk részéről egyelőre György István edző, Tamás Szabolcs és Szabó Hunor jelentkezett futásra, de melléjük további futókat is szívesen látunk!!!

A projekt célja:

A viharokban megrongálódott és beázó asztalitenisz edzőterem tetőzetének helyrehozatala, kezdő sportoló gyerekek felszerelésének biztosítása.

A projekt rövid leírása:


A jelen pillanatban is sikersportágnak számító asztalitenisz városunk egyik büszkesége a sportágak között. Az eredményesség egyik fő meghatározója az állandó edzőterem, ami rendelkezésünkre áll a maximális kihasználtságra. Az utóbbi évek viharait követően nagy mértékben megrongálódott az edzőterem tetőzete, a hullámlemezeket feltépte a szél és esőzésekkor nagy felületen beázik a tető. A megrongálódott tetőszerkezetet (440 m2) szeretnénk felújítani, a szakembergárda (támogatásként) és a munkaerő (játékosok, sportolók, edzők, szülők) kalákában javítanák ki a keletkezett károkat, csupán a szükséges tetőfedő anyagokat kéne megvásárolni (új hullámlemezek, csavarok, stb.). Amennyiben nem sikerül kellő támogatást összegyűjteni a program alatt, a megszerzett támogatásból a kezdő, még napközis vagy kisiskolás asztaliteniszezőinknek vásárolnánk szükséges felszerelést (ütőket, labdákat, ütőborításokat).

Célösszeg: 13.200 RON

További infó a szaladással illetve az adományozással kapcsolatban a www.fussneki.ro oldalon.loading...