Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Amennyiben itt marad az oldalon, vagy bezárja ezt a figyelmeztetést, Ön elfogadja ezt. További infók

Elfogadom

Kiemelt támogatók!

 

 

Kérünk segítsd Te is egyesületünk munkáját adód 2%-ával!!!

A kitöltendő formanyomtatvány megtalálható  itt .

Ismét hozta a színvonalat a VII. ISK-GÓBÉ KUPA!


07 Aug
  • Megtekintve: 115
  • Kulcsszavak: isk, góbé kupa, 2017

   Közel száz asztaliteniszező ragadott ütőt a hetedik alkalommal megrendezett ISK-Góbé Kupán. A házigazda Székelyudvarhelyi Iskolás Sportklub–Fejér Sportklub két versenyzője is bekerült az elsők közé.

   Három korosztály számára írták ki tornát, a 2001–2003-ban, a 2004–2006-ban és a 2007 után születetteknek. Közel százan neveztek be a rangos megmérettetésre, melyet az udvarhelyi városi sportcsarnokban tartottak. Szombaton reggeltől estig, vasárnap pedig délig összesen tizenhat asztalon ütögettek. Több külföldi együttes is részt vett, érkeztek asztaliteniszezők Londonból, Tiszaújvárosból, Budapestről (BVSC), és az ország minden nagy klubjától jöttek sportolók – végül az adai (délvidéki) csapat nem jelent meg. Több mint háromszáz párharcot láthatott a közönség. A szombati meccseken eldőlt, hogy kik kerülnek be a vasárnapi fináléba.  „Nagyon kemény versenyen vagyunk túl. Egyre népszerűbb és egyre színvonalasabb, ezt állítják a részvevők is. A külföldi csapatokon kívül itt voltak az ország legjobbjai is. Jövőre is mindenképp szeretnénk megszervezni” – foglalta össze György István, a szervező ISK-FSK edzője.

   Két korosztályban a Bukaresti Steaua játékosai végeztek az első helyen: a legnagyobbaknál Dragoș Oprea, az ifi 1-eseknél pedig Luca Andrei Oprea. Előbbi a döntőben Sánduly Leventét, az ISK-FSK sportolóját győzte le, utóbbi pedig Karácsony Dánielt (ugyancsak az ISK-FSK játékosa), úgyhogy idén két ezüstérmes pozícióval zárták a versenyt a házigazda asztaliteniszezői. Az első háromnak járó díjakat, elismeréseket Gálfi Árpád és Orbán Árpád, Székelyudvarhely polgármestere, illetve alpolgármestere, valamint Fejér-Konnert András, a város asztaliteniszért felelős sportnagykövete adta át.

   VII. ISK-Góbé Kupa, díjazottak A 2001–2003-ban születetteknél 1. Bujor Dragoș (Bukaresti Steaua), 2. Sánduly Levente (ISK-FSK), 3. Krebsz Bálint (BVSC) és Medvés Antal (Kézdi SE); a 2004–2006-ban születetteknél 1. Andrei Luca Oprea (Bukaresti Steaua), 2. Karácsony Árpád Dániel (ISK-FSK), 3. Krebsz Levente (BVSC) és Kevin Avram (Afumați); a 2007-ben és utána születetteknél 1. Sebastina Tribeagu (Pitești), 2. Rozenfeld Róbert (Kolozsvár), 3. Márton Ádám (Sepsiszentgyörgy) és Andrei Vârtopean (CSTA).

   forrás: www.székelyhon.roloading...