Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Amennyiben itt marad az oldalon, vagy bezárja ezt a figyelmeztetést, Ön elfogadja ezt. További infók

Elfogadom

Kiemelt támogatók!

 

 

Kérünk segítsd Te is egyesületünk munkáját adód 2%-ával!!!

A kitöltendő formanyomtatvány megtalálható  itt .

Kezdődik a tánc!


02 Oct
  • Megtekintve: 155
  • Kulcsszavak: szuperliga

   Múlt hét óta már együtt edz szuperligás csapatunk Székelyudvarhelyen, kiegészülve a szerb válogatott Katic Ivor-ral, a tavasszal feljutott együttesünk Buzauban csütörtöktől kezdve a 2017-2018-as szezon első túrnéján áll asztalhoz. Már az első mérkőzésen rangadóra kerül sor, hiszen a Fejér Konnert András, Kádár Tibor, Tamás Szabolcs, Cservik Krisztián és György István edző-játékos alkotta csapat a Sepsiszentgyörgyi Electrica ellen kezd, a tavalyi bajnokság negyedik helyezettje ellen szeretnénk győzelemmel kezdeni, annak ellenére, hogy a háromszékiek Spanyolországból erősítettek a nyáron. 

         

    Csapatunk minden tagja nagyszerű formában várja a kezdést, egyedül edző-játékosunk bajlódik kisebb kézsérüléssel. A Szentgyörgyi mérkőzést követően a György Szilárd vezette Kolozsvár következik, majd pénteken a korábbi bajnok Mioveni és ezüstérmes Campulung lesznek az ellenfelek. Szombaton újabb két kiélezett mérkőzésre számíthatunk a Besztercei olimpia központ valamint a mindig kellemetlen játékerőt képviselő Craiovai Universitatea lesznek az ellenfelek. A zárómérkőzésen a Konstancai Topspin ellen próbál meg csapatunk revansot venni vasárnap, a tavalyi A. divízió döntőjében a tengerparti együttes győzedelmeskedett Udvarhelyen magabiztosan és azóta még erősítettek is egyet az ifi válogatott Lipannal, ennek ellenére csapatunk mindent meg fog tenni, hogy a lehető legjobb eredménnyel mutatkozzon be a legfelső osztályban.

   Hajrá Székelyudvarhely!!!loading...