Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Amennyiben itt marad az oldalon, vagy bezárja ezt a figyelmeztetést, Ön elfogadja ezt. További infók

Elfogadom

Kiemelt támogatók!

 

 

Kérünk segítsd Te is egyesületünk munkáját adód 2%-ával!!!

A kitöltendő formanyomtatvány megtalálható  itt .

Megkezdték csapataink az alapozást!


17 Jul
  • Megtekintve: 155
  • Kulcsszavak: új szezon, felkészülés, alapozás

    Több mint egy hónapos szünetet követően a mai nap megkezdték csapataink a felkészülést az augusztusban induló új idényre, az immár Szuperligás felnőtt csapatunk mellett a négy ifjúsági korosztály is az asztal mellé állt. Ezen a héten napi egy technikai edzés szerepel minden korosztály programjában, a jövő héten pedig már a fizikai edzéseken lesz a hangsúly a szokásos ivói edzőtáborban, ahol csatlakoznak a londoni TTC Ellenborough fiatal asztaliteniszezői is. A hegyi levegőről visszatérve ismét előkerülnek a labdák és az ütők, a fizikai edőtábort követően minden korosztálynak napi két edzése lesz egy hétig, ahol az angolok mellett olasz és vajdasági sportolók fogják kiegészíteni a teljes edzőkeretet. 

   Szuperligás csapatunk egyelőre a tavalyi összeállításban kezdi meg a felkészülést, de még folyamatban vannak tárgyalások egy esetleges erősítés érdekében, a július végén záródó átigazolási időszak végéig a támogatások függvényében fogunk tudni erősíteni csapatunkon, amellyel újoncként szerepelünk a legfelsőbb osztályban. Emellett a román felnőtt második ligában az A. divízióban illetve a harmadosztályban a B divízióban is indulni fog egy-egy csapatunk, amelyeket többnyire ifi játékosok alkotnak tapasztalatszerzés céljából. A fiatal korosztályos sportolóinknak már augusztus elején megkezdődik a versenyszezon, az 5-6-án esedékes immár VII. ISK-GÓBÉ KUPÁ-t követően a hazai és nemzetközi pontvadászatban is helyt kell állni. 

 loading...