Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Amennyiben itt marad az oldalon, vagy bezárja ezt a figyelmeztetést, Ön elfogadja ezt. További infók

Elfogadom

Kiemelt támogatók!

 

 

Kérünk segítsd Te is egyesületünk munkáját adód 2%-ával!!!

A kitöltendő formanyomtatvány megtalálható  itt .

Megyei Asztalitenisz Bajnokság 2017!


13 Sep
  • Megtekintve: 204

   A Hargita Megyei Asztalitenisz Szövetség felhívja az asztaliteniszt kedvelők figyelmét, hogy idén is megrendezésre kerül a Hargita megyei egyéni asztalitenisz bajnokság, ifi (15-18 évesek), serdülő (13-14 évesek), újonc (11-12 évesek) és gyerek (10 év alatti) korosztályokban. Az idén a felnőttek sem maradnak ki a megmérettetésből, a felnőtt korosztályba bárki benevezhet, kortól függetlenül!!! Részt vehetnek sportkluboknál leigazolt sportolók illetve leigazolással nem rendelkező amatőr asztaliteniszezők. A versenyekre a benevezés ingyenes minden kategóriában, a részletes programokat a nevezési határidő lejára után tudatja a Hargita Megyei Asztalitenisz Szövetség.

  A nevezési határidő 2017. október 1, 12 óra, nevezéseket az [email protected] címre lehet elküldeni. A nevezési határidő után beérkezett nevezéseket nem áll módunkban figyelembe venni. Bővebb információkat az [email protected] e-mail címen kérhetnek vagy a 0040-740-154486-os telefonszámon.

  Hargita Megyei Asztalitenisz Szövetség loading...