Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Amennyiben itt marad az oldalon, vagy bezárja ezt a figyelmeztetést, Ön elfogadja ezt. További infók

Elfogadom

Kiemelt támogatók!

 

 

Kérünk segítsd Te is egyesületünk munkáját adód 2%-ával!!!

A kitöltendő formanyomtatvány megtalálható  itt .

Tamás és Jenei szállította az érmet Besztercéről!


10 Dec
  • Megtekintve: 70

  Az elmúlt hétvégén Besztercén az Eugen Pascanu emlékversenyen szerepeltek sportolóink, a négy korosztályban megrendezett tornán az ország élmezőnyébe tartozó játékosok voltak jelen, az ifiknél gyakorlatilag az egész román válogatott asztalhoz állt. A négy korosztályból kettőben sikerült érmet szerezni, az ifik között Tamás Szabolcs nyert bronzot, akárcsak Jenei Barnabás a serdülő korosztályban. Ezen kívül még három játékosunk volt éremközelben, Sánduly Levente, Karácsony Dániel és Kiss Bence a negyedik helyen fejezte be a versenyt.

  Az ifik versenyében körmérkőzéses rendszerben mindenki mindekivel játszott, Tamás Szabolcs és Sánduly Levente rendre gyűjtögette a pontjait a kiegyensúlyozott mezőnyben, az egymás elleni párharcot viszont Tamás nyerte így a besztercei Toma és a kolozsvári Pop mögött ő állhatott a dobogó harmadik fokára. Sánduly ugyanannyi ponttal de a direkt mérkőzésen elszenvedett vereség miatt a negyedik helyen végzett, Balázs Csaba a hetedik helyen zárta a tornát.

  A junior II-es korosztályban Jenei Barnabás és Karácsony Dániel kapta el legjobban a fonalat, a selejtező csoportokat követően mindketten a legjobb hat közé jutottak, ahol szintén körmérkőzéses rendszerben dőlt el a helyezettek sorsa. Jenei négy győzelmet szerzett a döntő csoportban, így a nagykárolyi Szilágyi és a besztercei Rosca mögött a harmadik helyet szerezte meg, Karácsony pedig a negyedik helyezéssel kellett megelégedjen. A múlt héten remeklő Vetésy Norbert ezúttal hullámzóan teljesített, Mózes Botond és Geréb Attila mindenféle igyekezete ellenére a második számú hatos csoportban fejezték be a versenyt.

  A junior III-asok között Bedő Bálint és Kiss Bence volt érdekelt, utóbbi a selejtezőt követően szintén a legjobb hat közé jutott, az érem pedig egy elveszített mérkőzésen múlott, a hatos csoportban Bence három győzelmet és két vereséget könyvelhetett el, viszont a 2-4 helyekért egyforma ponttal szerepeltek hárman is és sajnos Bencének volt a legrosszabb szettaránya, így a negyedik helyen fejezte be a versenyt. Bedő Bálint kicsit hullámzó teljesítménye a hetedik helyre volt elegendő.

  A legkisebbek között Sebők Márton, Toró Dávid és Vajda Attila volt érdekelt, mindhárman szorgosan győjtögették a győzelmeket, Marci egy alkalommal engedett kicsit ki, a könnyelműsködés pedig az érmébe került, egyetlen vereségével nem tudott a legjobb négy közé jutni. Igy mindhárman a második értékcsoportban fejezték be a versenyt, Sebők az ötödik, Toró a hatodik, Vajda pedig a nyolcsdik helyen.loading...