Oldalunk sütiket használ a jobb működés érdekében. Amennyiben itt marad az oldalon, vagy bezárja ezt a figyelmeztetést, Ön elfogadja ezt. További infók

Elfogadom

Kiemelt támogatók!

 

 

Kérünk segítsd Te is egyesületünk munkáját adód 2%-ával!!!

A kitöltendő formanyomtatvány megtalálható  itt .

Híreink


21 May

A tavalyi bajnoki címe után idén a második helyet csípte el a székelyudvarhelyi asztaliteniszező a londoni csapatával. A SZAK-ISK tagja alaposan kivette részét a sikerből. A klub utánpótlás korosztályú játékosai kibérelték a sportiskolák közötti országos döntő dobogóját.


07 May

Az ifi 3-asoknál az udvarhelyiek játszották a döntőt, a kisebbeknél is ott voltak az élbolyban klubunk asztaliteniszezői.


16 Apr

Több mint kétszáz versenyző nevezett, jól szerepeltek klubunk asztaliteniszezői a tusnádfürdői megmérettetésen.


09 Apr

Az elmúlt hétvégén Besztercén rendezték az ifi 3-as korosztály (9-10 évesek) csapatdöntőjét. Remek eredménnyel tértek haza az udvarhelyiek.


09 Apr

Öt játékosunk utazott el hétvégén a magyarországi klub meghívásának tettek eleget. Ketten közel voltak az aranyéremhez.


08 Apr

Akárcsak idegenben, hazai környezetben is legyőztük ellenfelünket. Teljesítettük célkitűzésünket, jövőre is az élvonalban játszhatunk, nemzetközi porondon adogathatunk.


04 Apr

Nagy harcban, fordulatos összecsapáson lett meg a győzelem. Ezzel féltávnál vagyunk, a visszavágón is jól kell teljesítenünk.


02 Apr

Az idény legfontosabb mérkőzései előtt állunk. Továbbra is a nemzetközi indulás elcsípése a célunk, ezért pedig le kell győznünk a soron következő ellenfelünket.


26 Feb

A negyedik helyről a hatodikra csúsztunk vissza a Szuperligában!


12 Mar

Tartalmas időszakon van túl az ifi 1-es és 2-es korosztályos együttesünk. A londoni baráti csapatunknak köszönhetően remekül hangolhattunk az előttünk álló feladatokra.


26 Feb

A középmezőnyben végzett mindkét csapat a harmadik ligában!


31 Jan

A tavalyi évhez hasonlóan idén is arra kérünk minden asztaliteniszt kedvelő személyt, hogy az évi jövedelmének 2%-át a székelyudvarhelyi asztaliteniszező gyerekek fejlődésére ajánlja fel, az idén a nyugdíjasok is megtehetik ezt! A román adózási rendszer alapján  mindenki élhet azon jogával, hogy jövedelmi adójának 2%-át felajánlja sportegyesületeknek, ellenkező esetben az összeg visszakerül az állami költségvetésbe, amit majd más célokra használnak fel Bukarestben.

 Az előző évben összegyűlt összegből két gyerekverseny kiadásait tudtuk fedezni, valamint a szükséges felszereléseket pótólni. Annyi csupán a tennivaló, hogy ki kell tölteni a személyes adatokkal a 230-as formanyomtatványt és eljuttatni a pénzügyre vagy György István edző részére.

     Kérünk segítsd Te is egyesületünk munkáját adód 2%-ával!!!

     A kitöltendő formanyomtatvány megtalálható  ide kattintva.


Oldalak száma: 40
loading...